Online Voorlichting!


Als decaan weet u het sinds begin mei ook; fysieke voorlichtingsavonden kunnen de komende maanden(of nog langer) niet doorgaan. Dat is een serieus probleem, want u wilt uw leerlingen juist helpen met het maken van de juiste studiekeuze. Gelukkig houdt EduSkoel al langere tijd rekening met dit scenario. Inmiddels is er een goede oplossing om uw leerlingen toch de voorlichting te geven en de begeleiding die zij nodig hebben naar de juiste vervolgopleiding.

Over EduSkoel
EduSkoel automatiseert al ruim 5 jaar voorlichtingsevenementen. Wij weten dus wat er bij komt kijken en hoe bepaalde informatie verwerkt dient te worden. Daarnaast is veiligheid belangrijk. Onze systemen zijn AVG-proof en voldoen dus aan de standaarden die in Nederland gelden. .

Online voorlichtingstool in eigen huisstijl

Doormiddel van de Online voorlichtingstool wordt het studiekiezers mogelijk gemaakt om op één plek, volledig in huisstijl van de school alle informatie te vinden over de studies. Naast de praktische informatie, kan er media aangeboden worden; video's en filmpjes en bepaalde documenten, maar kunnen er ook voorlichtingen worden aangeboden door middel van een live presentatie met videoverbinding. Dankzij de chats, Whatsapp, enquêtes en interactieve polls, kan het gedrag en bevindingen van de leerlingen in kaart worden gebracht en blijft het systeem interactief.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze tool en de voordelen voor uw leerlingen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.
Onze verkoopafdeling is per e-mail: verkoop@eduskoel.nl te bereiken.

En onthoud: alleen collectief reduceren we het vroegtijdig schoolverlaat!

Interesse?

Mail ons
Inloggen