De Instromer


Het programma levert u een online formulier waarmee een onderwijsinstelling bij u de gewenste voorlichtingen kan aanvragen. Vervolgens hebt u de mogelijkheid de aanvragen door te zetten naar verschillende door u aangestelde contactpersonen of rechtstreeks uw voorlichters te benaderen. Voorlichters kunnen ook per vakgebied of faculteit in een specifieke eigen pool worden ingedeeld. De voorlichters kunnen aangeven in het programma of zij al dan niet beschikbaar zijn op de betreffende data waarna indeling kan plaatsvinden.

Gemakkelijke roostering

Als het rooster van de aanvrager bekend is, kan dit heel gemakkelijk worden ingevoerd in De Instromer. Zo kunt u ervoor zorgen dat elke voorlichter de informatie krijgt die hij/zij nodig heeft en kan het systeem specifieke herinneringen sturen.

Informeren in een handomdraai

Met De Instromer is het tenslotte mogelijk om automatische e-mail herinneringen naar voorlichters/contactpersonen te sturen met benodigde informatie, zoals persoonlijke aanvangstijden en lokalen. Of wat dacht u van een sms-herinnering (optioneel) op de dag zelf naar de voorlichters?

Meetbaarheid

Het programma biedt u ook de mogelijkheid tot het afnemen van enquêtes onder uw studenten om uw evenementen te evalueren en zo nodig te verbeteren.

Wilt u als decaan ook ontlast en ontzorgt worden in deze bijzondere tijd?

Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.
Onze verkoopafdeling is per e-mail: verkoop@eduskoel.nl te bereiken.

Interesse?

Mail ons
Inloggen