De Doorstromer


Graag aandacht voor het volgende: Vanwege de COVID-19 maatregelen, biedt EduSkoel nu Online Voorlichting als alternatief aan. Lees meer.

De Doorstromer maakt het organiseren van een voorlichtingsavond doeltreffend en eenvoudig. De tool is het centrale punt van waaruit u alle communicatie naar voorlichters, decanen, mentoren en leerlingen/studenten (+ ouders) regelt.

Hoe werkt de Doorstromer?

Leerlingen geven online hun voorkeuren op, via een website die speciaal voor uw evenement wordt aangemaakt. Leerlingen/studenten kunnen tot 5 voorkeuren doorgeven.

Eenvoudig roosteren

Het systeem zet vervolgens de opgegeven voorkeuren in een efficiënt rooster. Handmatig roosteren met behulp van tabellen en spreadsheets is hiermee verleden tijd!

Real-time inzicht

Daarnaast kan met het systeem het aanmeldproces van leerlingen/studenten en voorlichters nauwgezet gevolgd worden. Wie heeft zich nog niet ingeschreven? Welke voorlichter moet zijn aanwezigheid nog bevestigen? Welke leerling/student is niet aanwezig geweest op de voorlichtingsavond? Met de Doorstromer heeft u onmiddellijk inzicht in de voortgang van het gehele proces. Vanaf het versturen van de eerste uitnodigingen, tot en met het evenement zelf.

Scan-app voor aanwezigheid

U kunt er zelfs voor kiezen om de aanwezigheid bij de voorlichtingen te scannen door middel van onze scan-app. Dit werkt snel en intuïtief. Na afloop van het evenement krijgt u een aanwezigheidsrapport toegestuurd, ingedeeld op aanwezigheid per klas. De aanwezigheidsrapportage kunt u vervolgens weer gebruiken, bijvoorbeeld in het verdere verloop van het LOB-traject.

Meetbaarheid

Het programma biedt ook de mogelijkheid tot het afnemen van enquêtes onder leerlingen en studenten om uw evenementen te evalueren en zo nodig te verbeteren.

Wilt u als decaan ook ontlast en ontzorgt worden in deze bijzondere tijd?

Neem dan contact op met onze verkoopfdeling.
Onze verkoopafdeling is per e-mail: verkoop@eduskoel.nl te bereiken.

Interesse?

Mail ons
Inloggen