Wij ondersteunen leerlingen en studenten om de volgende stap te maken

Of het nu gaat om voorlichting voor studie- of beroepskeuze, loopbaanoriëntatie of -advies: EduSkoel helpt met slimme softwareprogramma's. Van lwo tot wo bieden wij intensieve ondersteuning bij al uw activiteiten om leerlingen en studenten beter voor te bereiden op hun toekomst.

Online Voorlichting

Nu beschikbaar: Online Voorlichting.

Nu de fysieke voorlichtingen vanwege het COVID-19 virus helaas niet door kunnen gaan, introduceert EduSkoel: Online Voorlichting! Laat uw leerlingen eenvoudig inloggen en aanmelden voor conferenties, 15 minuten van te voren krijgen zij een herinnering via e-mail en of SMS. Tijdens de live-verbinding is het mogelijk om te chatten, vragen te stellen en de presentaties te bekijken. EduSkoel innoveert door alle informatie overzichtelijk en centraal op een plek te presteren en slimme automatische planningen en berichtgevingen te implementeren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om digitaal polls te sturen: hiermee is het mogelijk om real-time interactief vragen aan studenten te stellen. Dit is allemaal optioneel mogelijk in eigen huisstijl. Na afloop van een conferentie is het mogelijk om een enquête te versturen en data inzichtelijk te krijgen; denk aan onder andere aanwezigheidsrapportages. Liever een een-op-een sessie inplannen? Dat kan ook; inclusief synchronisatie in agenda's. Dit en veel meer is mogelijk, lees snel meer!

Online Voorlichting is ook beschikbaar en inzetbaar voor: Online Lessen, Online OuderAvonden en Online Open Dagen!

De Doorstromer

Ondersteuning doorstroom van vmbo, havo en vwo studenten.

Een online systeem dat veel van de zorgen rond de organisatie van uw voorlichtingsevenementen wegneemt. Of het nu gaat om uitnodigen van voorlichters, registratie van leerlingkeuzes, roosters of lokalenindeling, de Doorstromer is uw nieuwe spin in het web. Naast tijdsbesparing wordt de koppeling met uw LOB projecten intensiever omdat de aanwezigheid van leerlingen geregistreerd kan worden, waardoor effectief kan worden ingespeeld op hun interesses voor een vervolgstudie.

De Instromer

Ondersteuning instroom van studenten voor mbo, hbo en wo.

Voor het stroomlijnen van uw voorlichtingsactiviteiten bij toeleverende scholen is de Instromer van EduSkoel uw ideale partner. Het programma biedt allereerst een directe manier om het totaal van uw opleidingen aan te bieden. Tevens is het DE oplossing voor het inplannen van alle aanvragen en de inzet van uw voorlichters. Tenslotte zijn de online data van leerlingen die uw voorlichtingen hebben bezocht inzichtelijk waarmee u een prima startpunt creëert voor uw wervingscampagnes.

Wij zijn trots op onze samenwerking met:

 • logo Philips van Horne
 • curio logo
 • logo olympia eindhoven
 • foto Lilian
  Ik werk nu inmiddels drie jaar met EduSkoel en ik heb hen leren kennen als een enthousiast startend team dat graag met ons meedenkt over hoe het systeem geoptimaliseerd kan worden.
  Decaan Simone Slagboom
  Olympia vmbo Eindhoven
 • foto Sanne
  Het programma biedt effectieve mogelijkheden tot het inschrijven van leerlingen en het roosteren van deze keuzes. Dit scheelt een hoop werk voor de organisatie.
  Sanne ten Haken
  Decaan Philips van Horne
Inloggen